Måndag morgon är verkligen ingen hit!

Jaha då var helgen över och det är åter dax för skolan.
Vad hände då i helgen? Jo, i fredags var det som sagt grillkväll hos Emilie på schemat. Mycket trevligt, mycket trevligt.. fast hade kunnat vara bättre om det inte hade varit för en viss förskyldning.

Lördag, hmm. Jo sov länge den dagen. Riktigt skönt va det! Haha korkade Annika fick helt plötsligt för sig att hon skulle klippa gräsmattan. Det gick ju bra tills jag kom till den norra sidan av huset där mossan regerar och eftersom där alltid är skugga så är mossan väldigt fuktig vilket inte alls passar bra ihop med vår hatade gräsklippare. Man hinner gå fem steg innan den dör för att mossan har fastnat i knivbladen. Men då går det upp ett ljus över huvudet.. Andy, min fjorton åriga granne, hade nyss kommit hem från banan och skulle trätta sin motorcykel. Då kommer jag med idéen att vi kunde byta jobb.. om jag tvättade hans motorcykel så klippte han den lilla biten som va kvar av gräsmattan - It's a deal!
Jag greppade svampen och han tog tag i gräsklipparen så satte vi igång! Måste säga att han gjorde världens sämsta byte.. Man kan ju säga att jag va färdig långt innan honom! Men det va skönt för min del :D

På kvällen var det öja som gällde! Förfest hos Fredrik Palmaer därefter åkte vi till Öja krog! En väldans trevlig kväll blev det fast förkyldningen påtalade sin närvaro. Men lite hosta, snuva och feber har inte hindrat mig förr! Fast det va ändå ganska så skönt när man väl kom hem.. Direkt i sängen blev det! :D


På Söndagen var det bara till att sätta sig i bilen och köra päronen till svågertorp. Därefter hem till min morbror för att hämta öl till pappa, hem till blentarp, vänta på att min bror skulle sluta jobba, köra in till malmö igen, äta på kinaresturang med mamma pappa och brodern sen köra hem igen. Ett jäkla massa körande blev det denna dagen måste jag säga. Tur att man visste omd et så man inte drack ngt speciellt på öja!




Nä nu gick matte micke förbi.. så nu är det matte som gäller. Älskar måndag morgon, det börjar så trevligt med matte! Gaah..


Au revoir

BBQ

Då var även denna dagen slut!
När jag vaknade i morse insåg jag att jag skulle ha läxförhör i matte idag.. lite panik där. Fast sen skulle jag bara ha filosofi efter det så jag tog beslutet att ta mig själv ledigt idag. Tycker jag att jag förtjänar. Så vad har jag då gjort idag.. jo i morse så gick jag facktiskt en lång runda, tog nästan en och en halv timme så när jag kom hem var det bara till att mysa ner sig i soffa. Man kan nog säga att jag spenderade största delen av dagen där. Fast nu på kvällen så va det grillkväll hos Emilie i Sjöbo som gällde. En väldigt mysig kväll fast jag va trött så det är ganska skönt att ha kommit hem i tid så jag kan sova..


God natt!

ledig?

visst är det skönt med lediga dagar, om man verkligen får vara ledig. Nä så är det så klart inte, trotts att man är ledig har man ju en hel massa annat att göra.

Har fixat inför Australien idag.. Flygbiljetterna är nu bokade.. dock lite drygt att jag ska behöva sitta på Bangkoks flygplats i 12 timmar och vänta på anslutningsflyget till Sydney. Men det är väl sånt man får stå ut med, fast man inte vill. Snacka om att det kommer ta lång tid för mig att komma fram. Flyget går från köpenhamn 14:35 onsdagen den 11/7 och är framme i Sydney 06:15 den 13/7 haha nästan två dagar.. Jaja men så kan det bli ibland
Har även försökt bli färdig med visum ansökan idag men där är vissa frågon som bara inte funkar.. haha 3245 sidor att fylla i, känns det som!

Känns som jag borde strunta i detta just nu och plugga.. känns lite mer aktuellt just nu eftersom jag har läxförhör i matte imorgon och typ inte har börjat..

Jag och Emmi kom igår fram till att vi är mobbade och inte har några kompisar! Och utanpå detta så bor man i Blentarp. Haha, det är inte lätt att vara mobbad.. :P Tur att man har en katt osm håller en sällskap!! hahha Vi är ganska så söta jag och emmi när vi får damp.. :D


Men men, får väl se till att få tummarna ut arslet och börja plugga nu då.. hinner lite innan jag ska till tandläkaren! Sucken.. sen tar det aslång tid att komma hem. Haha.. varför bor man i blentarp? :P


Puss och snusk!

Livet leker sa fisken i bäcken!

Ojdå det blev ingen fortsättning på bloggen igår.. somnade så fort vi kom hem! Tufft liv man lever :P

ja då va det helgen ja..
Fredagen var det tänkt att jag bara skulle ta det lugnt eftersom jag hade jobbat hela veckan och skulle jobba på helgen, men blev det så? Nä såklart inte.. Pratade med Emmi vid halv sex - sex tiden och då tyckte hon ju att jag skulle ta mig till ystad och följa med ut. Jag va inte på humör alls men Emmi har ju den fantastiska förmåga att övertala mig och få mig sugen på att festa.. Haha
På order från Emmi satta jag mig då i bilen och körde till kära lilla Ystad. Åkte hem till Amir där vi fyra, jag emmi amir andreas, satt och snackade och så ett tag.. Ganska roande måste jag säga :P Lyckades till och med att få Amir att ställa upp på att köra och hämta Sara i Skurup för att sen köra hem henne och tillbaka till Ystad. Det va ju då tänkt att jag skulle göra detta eftersom jag gick på penicillin och ändå skulle jobba dagen efter, men som det kan gå!
När vi sen tröttnade på dem tog jag och Emmi oss till vårt trogna Donna Gina! :D därefter vidare till BarABar.. måste säga att det va det tråkigaste jag varit på, på länge! Inte så mycket folk och allmänt tråkigt bara! haha men roligare blev det sen.. :P
Måste nämna att jag träffade Statoil killen på BarABar.. haha som jag skrattade.. Vad gjorde han där? Försökte ragga till oss skjuts men icke, tråkiga människor :P Där va ju inte så mycket att göra så det blev till att gå, stannade halvvägs och åt hamburgare. Det va nog det äckligaste jag ätit på länge.. jag som trodde att hamburgare inte kunde vara äckligt men de lyckades verkligen med att få den att smaka skit! Åter varma och fulla av energi gav vi oss av igen.. Denna kväll var det Amir som fick stå ut med oss, men det gjorde han nog gärna ;) Emmi tog soffan och jag sängen! Stackars emmi som hade tänkt mysa med Andreas men i stället la hon ensam i soffan och kollade på matprogram och skickade sms!

Lagom död efter att ha jobbat på lördagen så va det bara till att sätta sig i bilen men familjen och köra till Malmö på kalas. Kusinen hade kommit ner från Luleå för att fira sin 25års dag.. Helt okej om man bortser från en äckeltant och en senil mormor som tjatar ihjäl en om samma saker hela tiden. Men hon är ändå min mormor <3 !

Söndag var det jobbet som kallade igen.. När jag sen äntligen kom hem, trött som en gris, satte jag mig och soffan o bara slappnade av. Detta skulle verkligen bli en kväll att återhämta sig på, trodde jag! Vem ringer inte halv åtta om inte sanna som är festsugen. Såklart ställer Annika och Emmi upp när det är fest som gäller. Så det var åter igen dax att sätta sig i bilen.. Åkte hem till sanna där vi gjorde oss i ordning, drack lite och kom i stämning. Åkte ner till Ystad med Emilies mamma!
Man är ju smart och åker dit innan de börjar ta inträde.. Så vi gick alla fyra till Star Shine för att stämpla sen gick vi till Donna Gina som vanligt! Underbara Donna. :D  Där va dock inte så mycket folk på söndagen men där va destu mer på ss! Det va länge sen där va så mycket folk att det va fullsatt! Men roligt va där.. har nog inte haft så roligt där de senaste två åren. Sen kom ju problemet.. var ska vi sova? haha Emmi stod och hånga med någon kille när vi andra försökte organisera sovplats.. fast vissa andra va också ganska bra på det!
Aja det slutade iaf med att vi fick sova hos Alex fotograf.. Han har ny lägenhet så hans nya säng hade inte kommit så det blev lite trångt! Jag och Emmi delade på en tvåmanna soffa som va så liten att man va tvungen att ha fötterna långt upp på armstöden.. Sanna Emilie och Alex delade på tremanna soffan! Alex såg ut att triva ganska bra där hos sanna, men hon såg ganska nöjd ut hon också om jag ska vara ärlig! ;)
Klockan nio ringde klockan.. Då va det dax att ta bussen tillbaka till sjöbo! Med nackspärr och allmänt ofräsch gick vi fyra tjejer till bussen! Haha, busschaffören frågade om vi skulle kolla på fotbollsmatch eller något.. haha .. Nä, vi ska hem! Aja väl hemma hos sanna va det bara till att sätta sig i bilen, åka hem, byta om och åka på kalas igen. Jag som trodde att det räckte att träffa släkten en gång då och då, inte två gånger samma helg! Det kan faktiskt bli för mycket av det goda! :P



<3

Livet är fullt av överaskningar! :D

Vi kan ju kanske börja med förra helgen!

På fredagen så hade vår kära Bo 19 års fest ute i lilla bosarp. Va vi verkligen de ända som hade present? Jag förstår mig inte riktigt på folk ibland, men men! Helt okej liten fest hemma hos honom. Det va då tänkt att de skulle dra vidare till lund sen på natten men jag och Emma kände att vi inte riktigt hade orken till det.. Men hur slutade det inte om inte så att jag och Emma åkte till Lund medans de andra stannade kvar hos Bo! :) En helt okej natt blev det på Tapatsio, eller hur det nu stavas, med Jonas och några andra. Sov hos Jonas sen klockan sju på morgonen körde han mig och emma till Landskrona eftersom hon skulle skriva högskoleprovet! Lagom trött ja man men Emmas soffa va ganska skön att sova i!

På lördagen va det sen dax för Lottas nittonårs fest! Det blev en lyckad kväll detta! När vi kom dit blev vi bjudna på en fördrink med jordgubbar som var underbar. :D Kvällen flöt på ganska så bra med paketöppnande, drickande, vattenpipa rökning och allämt trevligt sällskap. Lite senare på kvällen tog vi allihopa bussen in till Malmö där vi gick upp till Marias brors lägenhet och fortsatte med festligheterna. Det va ju då tänkt att vi skulle dra ut någon stans men då vi inte visste vad som va öppet och att en person blev lite för full så sket det sig. Maria Sara Therese och jag fick dock den underbara idéen att åka in till Köpenhamn men när taxin inte hade kommit efter tjugo minuter så va Sara och Tessie inte sugna längre. Men varför skulle det hindra mig och Maria? Haha vi satte oss på 01.22 tåget från Malmö till Köpenhamn. Väl inne i köpenhamn hittade vi en väldigt trevlig bar där vi spenderade timmarna fram tills det att vi tog 04.03 tåget tillbaka till Malmö. Vi är inte kloka någon stans! Vi kom på att vi är ganska så korkade men vi hade iaf trevligt! :D :D


Fortsättning följer senare! Ska på kalas nu Puss

RSS 2.0