<3

Då så har ännu en ny vecka börjat!

Jag började veckan men att så trevlig som det är, jobba frukost skift. Halv fem ringde klockan och då va det bara till att försöka ta sig ur sängen! Började med att jobba i resturangen som vanligt men vid halv nio tiden bad de mig att gå och öppna upp baren. Snacka om att man har fått träna på att göra kaffe! All personalen kom och invaderade mig med sina kaffe beställningar! Haha Efter jobb så träffade jag AnneMarie vid piren och tog en öl och satt där och snackade lite innan hon skulle gå och jobba. Sen när hon drog till jobb så drog jag hem och la mig i sängen och började kolla på vänner.. Tänkte att jag kunde ha en liten myskväll för mig själv med lite godis och Vänner såklart. Men ack nä, då ringde min supervisor och sa att hon som skulle jobba natt skriftet hade ringt in sjuk så han frågade mig om jag kunde jobba några timmar eftersom han inte kunde stanna hela natten. Snäll som jag är så ställde jag ju upp.. så det va bara till att stänga av DVDn och försöka sova några timmar innan jag skulle upp och jobba. Så halv ett ringde klockan, då va det dags att gå upp om jag skulle hinna till jobb och börja klockan två!

Annars så gör jag inte så mycket idag.. jobbade som sagt från två i morse till sex på morgonen.. Nu sitter jag är och glor runder på nätet.. Ska snart dra in till stan och se om jag kan boka flygbiljett sen ska jag nog ta och sola en stund innan jag börjar idag klockan fyra!!

<3


:)

Da va det lordag och annu en vecka ar snart over..
Har jobbat som ett litet djur de senaste dagarna. Va ledig mandag och tisdag sen onsdag, torsdag och fredag jobbade jag totalt 34 timmar med totalt tio timmars somn de tva natterna sa snacka om att man va trott igar! Valdans skont att jag inte borjar forrens klockan fem idag sa man fick sova lange i morse! Har inte gjort sa himla mycket idag faktikst.. cyklade in till Cairns central innan idag och handlade DVD boxar till min kara lillebror.. Lite billigare har och eftersom jag gav honom forsta sangongen av CSI i julklapp sa vill han ha fler.. ska skicka dem till honom pa mandag.. Och eftersom det va rea pa vanner serien sa passade jag pa att kopa de tre forsta sesongerna for totalt 300 kr. Billigt och rba och sa har jag ngt att titta pa, pa kvallarna nar jag kommer hem fran jobb.

Ska snart skaffa tradlost internet till min laptop sa det ska bli sa himla skont att slippa dra till internet cafe stup i kvarten!
Susanna ska kanske komma och halsa pa mig! :D inte sakert men det hade varit sa himla kul om hon kan komma hit! Jag kan inte komma pa ngt som jag hade tyckt mer om an att hon kommer hit, forutom att jag snart kommer hem! Miss ya babe!

Na nu ska jag dra och sola lite!
Sola och bada me Pina Colada

Sol / Regn ?

hej hopp!!

Jaha da har man varit ledig i tre dagar nu.. riktigt skont att fa vila upp sig! Men sa tankte jag ju att jag kunde sola ordentligt nu nar jag va ledig men jag har ju den turen att solen alltid forsvinner for ngn anledning nar jag har bestamt mig for att sola. Sa klart sa har det ju da regnat konstant dessa tre dagarna sa ngt solande har det inte blivit! Det ar helt enkelt inte tankt att jag ska vara brun nar jag kommer hem! :P hahha man far kanske jobba pa brannan dar hemma i sverige istallet!
Jaha sa sitter jag nu har pa ett internet cafe och kollar runder! eftersom det regnar sa blev jag ju dyngsur nar jag cyklade hit.. men det ar inte sa farligt imed att det fortfarande ar varmt aven om det regnar! senar jag kollade termometern sa va det 29 grader sa det ar skont. Men eftersom det ar varmt sa har de ju aircondition pa har pa internet cafet sa man sitter har och fryser som en liten fis imed att jag ar aldeles blot! Men det ar ganska mysigt anda att sitta har och dricka varm cholklad!

Na nu ska jag cykla hem och laga lite middag sen blir det en tidig kvall idag.. borjar jobba sju imorgon bitti sa man far se till att man far lite somn!

Solen kommer utan tvekan titta fram imorgon bara for att jag jobbar!! haha

Solsken och regn!

ojda! :P

haha nu har jag varit sadar slarvig igen med att skriva blogg! Forlat! :P

maste saga att det ar sa himla skont vader har i Cairns.. lite for varmt ibland men man ska inte klaga nar termometern visar 36 grader :P
Sa nar man ar ledig fran jobba tanker man att da kan man ju passa pa att sola lite.. men sa klart varje gang jag har tagit pa min min bikini och gatt utanfor dorren sa har det blivit mulet och borjat smaregna.. och regnar gor deti nte ngt direkt foryutom nar jag har bestamt mig for att sola lite! haha tydligen sa ska jag inte vara brun nar jag kommer hem till sommren! aja vi far se hur det gar med det!

Jobbade frukost idag och ska gora det imorgon ocksa sa nu ar jag lite nannig.. Helt arligt sa ar det sa mycket roligare att jobba middag an frukost! Fast ifs sa bjuder frukosten pa betydligt med motion! haha springer runt som en galing haha

Ush nu ser jag att min internet tid borjar ta slut sa men far val ta och avsluta nu.. palla skriva detta igen liksom!
Maste verkligen forsaka skaffa internett till min laptop sa jag slipper cykla hit varje gang! :P

Na nu maste det kilas! Hej sa lange

RSS 2.0