God afton Sverige!

Så då var denna torsdag snart avklarad. Eftersom jag inte har några lektioner på torsdagar så passade jag på att jobba denna dag. Gick upp tjugo i sex och åkte hemifrån tjugo minuter senare. Dagen har varit helt okej, det är mycket roligare att jobba när man hela tiden har något att göra.

Jag och pappa hjälptes åt med maten idag. Han stod för köttet och jag resten. Det blev fjärillskotlett med ugnsbakade grönsaker. Riktigt gott blev det så nu är jag mätt som en gris. Känner mig som en sådan också! :D


När nu kallar läxorna!    
Vink Vink!!

Studenten here we come! Oh wait, not yet.

Det återstår nu 72 dagar tills studenter och att vi springer ut på trappan! :D Men det är samtidigt 73 dagar tills det att vi vaknar upp bakfulla och arbetslösa! Men trots detta försök att göra oss deprimerade, från vår kära lärare Stefan Kronander så längtar man dit! Just nu vill jag inget hellre! Eller vänta.. vi behöver ju inte vara på studenten än! Vi kan stanna till vid den 15 maj först, då börjar det roliga. Först cabaret, sen barcelona :D, balen och sist men inte minst STUDENTEN!

Men vi är som sagt inte där än!
Dagen har väl varit som vilken annan dag.. Klockan ringde, slog lite på den, klockan ringde igen, slog lite mer på den, klockan ringde igen.. okejdå jag får väl gå upp! Skolan precis som vanligt :( sucken, men sen började cabaret träningen på allvar! Jag känner att det kommer bli skitskoj. Vi började öva på infödingsdansen idag och den kommer bli skitbra! Så jäkla snyggt kommer det bli, och musiken gör det bara bättre! :D Men vi ska inte avslöja för mycket.. ska ju bli en överraskning.



Hur stretchar man muskeln på framsidan av underbenet?



Ledig imorgon, skola på fredag sen är det Helg! Inte en dag för tidigt kan jag säga.


:D


gah

Dagen har väl inte varit direkt intressant.. skolan som vanligt bara. Prov i danska, dock. Jaja men det gick väl okej för att typ inte ha pluggat :P Kan man vara mer skoltrött än vad man är nu? Jag är inte den ända som känner att man orkar inte ens engagera sig. Man sitter dagen innan ett prov men man orkar inte bry sig om att plugga utan paniken kommer några timmar innan provet istället. Tolv år räcker, kan vi inte bara får ta studenten NU?

Haha, på tal om studenten.. Då slipper vi våra kära flörtande statoil nissar! :D Visst är han flörtig mot alla tjejer men han är extrem mot mig, hallå jag är inte intresserad! Haha men han har väl inte fått till det på länge bara! hahha ;)

Tränat idag.. allmänt jobbigt! haha på tal om träning.. jag måste ha hjärncancer eller ngt, fick för mig att springa en runda igår och jag gjorde det. Något är inte som det ska! :)


Annika faller för grupptryck! ;)

Såååå är ni nöjda nu!? haha.. efter allt tjat från alla så kände jag är tiden är kommen, annika äger från och med idag blogg! :P

jaha, vad har då denna dag haft att erbjuda..
sov länge i morse :D Skönt! Sen låg jag på soffan och glodde på tv tills kära lilla susanna ringde mig lite smått panikslagen.. haha Hon va i sövde och skulle kolla när sjöbo spelade match men vad såg hon inte när hon parkerade bilen om inte Tims bil.. haha så då lyfte hon såklart luren och ringde lilla mig. Så söt när hon sa att han va där och inte vågade gå och kolla själv eftersom hennes pappa inte hade kommit.. Så vad gör inte en sann vän som mig om inte sätter sig i bilen för att köra och rädda lilla söta sanna! :D:D (hej tim!)
BW90 vann över Sjöbo :P

Sen körde vi inte till kära lilla blentarp och hälsade på Erica när hon jobbade.. inget folk där, bottentråkigt! Trevligt att träffa henne. Nu sitter jag här hos sanna och väntar på att jennie ska komma så vi kan äta.. lagom hungrig nu!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0