Solsken och fågelkvitter

Gud vad skönt det va att vara ledig från jobbet idag! Idag va min enda lediga dag denna veckan och jag såg verkligen fram emot en riktigt skön sovmorgon.
Men icke sa nicke! De håller på att bygga ett nytt lägenhets hus på andra sidan gatan så vid sex halv sju tiden så börjas det varje morgon.. Ifs så har de hållt på sen innan vi flyttade in så har hunnit vänja sig vid det nu.. Visst vaknar man av det men lättare att somna om igen än innan. Men självklart så skulle de i lägenheten ovan för på att väsnas i morse! Kvart över åtta vaknade jag igen av ett väldans ljud så jag trodde byggnaden höll på att rasa! Vette tusan vad de höll på med men det borrades och hamrades och sågades och dunkades. Inte tusan hade man sån tur att det va ett vanligt trägolv de höll på att riva utan här är det klinkers som gäller! 'Om ni vill komma och göra mig sällskap i sängen så kan ni ringa på dörren. Ni behöver inte försöka ta er igenom taket!' hahha

Blev en tripp till 'Pacific Fair' som är ett mega stort shopping center.. hade sett ett par skor som jag ville ha så tänkte att det kunde bli en skön cykel tur på 7-10km som kunde löna sig i lite shopping! Ett par skor, en kuvärtväska och armband blev det! Plus att jag startade ett till sparkonto så jag kan hålla reda på mina sparpengar.. tyckte det va en väldans bra idee att ha två sparkonto så ett kan vara till att spara till roliga saker och ett kan vara ett rent sparkonto för skolavgiften och så! :P Hjärnan har inte gått i dvala än inte!
Lite träningsverk har man allt i benen nu.. lånade Maries 'Leg Magic' igår.. tänkte att den kan ju vara bra för ben musklerna! Ush vad jobbigt det va och mjölksyra fick man. Så lite träningsverk hade man allt i morse men det blev inte bättre av att man sen cyklade 1,5 - 2 mil idag! Men det är skönt med träningsverk, man känner att man verkligen har gjort något och det är ju alltid trevligt!

Nä nu ska jag ta och försöka sova bort min träningsverk så jag är redo för jobbet imorgon.. börjar inte förrens kl.11 så förhoppningsvis får jag min sovmorgon imorgon ist! :D






Graduation Dinner 2008 - Andreas Skagemark och jag!

RSS 2.0