:)

lördag idag.. och vad står på schemat om inte plugg.
Har alla final exams i veckan så man borde nog börja plugga lite! aja vi se hur det går med det.. är ju lite lat av sig.
I torsdags va det graduation för level 3.2 eleverna.. Gud vad seg sermonin va! Fast det va precis som man ser på alla collage filmer.. de blev framkallade en och en till scenen och så fick de sitt intyg och bajs.. tog skitlång tid typ två och en halv timme. Såå segt! men det va ändå lite mysigt att sitta där och kolla när de gick fram i sina svarta rockar och den svarta "fyrkantiga" hatten de har precis som på film..
Senare på kvällen va det graduation dinner.. trodde att det skulle bli väldans segt men det va faktiskt hur mysigt som hellst.. Alla gick runt och pratade med alla så det va nte bara attt sitta ner och äta.. Väldans kul va det.. fast såklart lyckades jag bli av med mitt Visa kort så nu kan jag inte få tag på några pengar... Varför är jag alltid så himla klantig? Aja har fixat det med banken så det är inga problem.. men dyrt blev det!

Sen igår gjorde jag inte allt för mycket mer än att bara ta det lugnt.. Idag blir det som sagt inte så himla mycket att göra mer än att plugga.. Aja klarade jag gymnasiet så ska jag väl klara det här också!!


Nä nu måste jag fortsätta plugga...
Puss :D

:)

Eight days to go!
Så nu är det bara åtta dagar kvar sen behöver man inte gå till skolan på sju månader..
Idag har varit en väldans slö dag måste jag säga! Hade lektion mellan kl 10 och 12 idag, sen lunch och sen åkte jaig nte till Katoomba för att köpa två julklappar som jag hade glömt bort ngt stans.. jag menar man kan inte komma ihåg alla 573julklappar som man ska köpa. Iaf så gick jag till posten för att skicka dem men till sverige $87 blev det vilket är nästan 500:- inte direkt billigt precis.. aja men de tär smällar man får ta. Nu ska jag bara skicka alla julkort också.. där kommer kanske ett till din brevlåda snart! vem vet?
Sen efter detta ansträngade uppdrag att få iväg alla mina julklappar och Maries så gick jag och köpte vars en kaffe till mig och lizette... sen hade vi piknik på hennes rum när jag kom tillbaka till skolan.. mysigt! :) Annar har jaig nte gjort ngt ansträngande över huvudtaget.. bara legat i sängen och kollat på polis skolan! jag bara älskar de filmerna.. sju finns det och på två dagar har jag nu klarat av sex stycken.. ska försöka hinna med den sista imorgon innnan jag måste lämna tillbaka dem till biblioteket men det ska nog inte bli några problem.

nä nu ska jag nog ta och nanna kudden.. måste upp och jobba i köket i några timmar imorgon - måste hjälpa till inför graduation dinner!

God natt 

Saknar er!

Då är det bara 11 dagar kvar sen är skolan slut.. gud vad skönt det ska bli att komma härifrån och jobba lite. Men som sagt skulle jag ju ha varit hemma i kära gamla blentarp om 13 dagar men nu blir det ju ett halvår till jag kommer hem..
Måste bara säga att jag saknar alla er där hemma!


Fast så fyller man ju år om 10 dagar! :D :D Men så kan jag ju inte då ha min planerade fest och fira det med alla er! :(
Gud vad deprimerad jag är idag då! :op


Haha nä nu ska jag faktiskt fortsätta slå in alla julklappar så jag kan skicka dem i veckan! Ville bara säga hur mycket jag saknar er..

Pussar och Kramar till alla er!

RSS 2.0